ingyenes internet hozzáférés (wifi) Marianna Apartmanház Zalakaros

Marianna Apartmanház

Zalakaroson,
közel a gyógyfördőhőz

ingyenes internet hozzáférés (wifi) Dr. Muczer Marianna fogászati magánrendelés

Dr. Muczer Marianna

fogászati magánpraxis

Zalakaros

Zalakaros Magyarország legvirágosabb városa, mint fürdőhely, elsősorban gyógyvízéről és gyógyfürdőjéről ismert, ám a zalai dombok ölelésében elterülő hangulatos kisváros és környezete számos egyéb természeti csodát és vonzerőt rejt. Zalakaros szíve a fürdő, mely a gyógy- és a wellness célcsoport, valamint minden korosztály számára teljes kikapcsolódást kínál 5000 m2-es vízfelületével.

Ha többet szeretne megtudni Zalakarosról, látogasson el a város honlapjára: www.zalakaros.hu

 

Zalakarosi Gyógy- és Élményfürdő

A zalakarosi Gránit Gyógyfürdő Zrt. létesítményei az egész család számára biztosítják a nyugodt kikapcsolódás, rekreálódás és izgalmas fürdőzés élményét az év minden napján. Nyáron több mint 5000 m2 vízfelülettel várja a vendégeket, ebből 1500 m2 fedett létesítményben, mely télen is rendelkezésre áll.

A fürdőről többet olvashat a Gránit Gyógyfürdő Zrt. honlapján: www.hellozalakaros.hu

 

Szabadidős lehetőségek zalakaroson és környékén

Zalakaros és környéke szinte hívja az aktív pihenés szerelmeseit. A dimbes-dombos zalai táj a bakancsos turizmus fellegvára, különböző nehézségi fokú kirándulások ideális helyszíne. A Zala völgye és a Kis-Balaton környéke viszont sík vidék, kiváló kerékpártúrák terepe. Zalakaros számos sportpályáján teniszezhet vagy focizhat, néhány kilométeres körzetben pedig lovaglásra, sétarepülésre, hőlégballonozásra, vagy akár sárkányrepülésre is lehetőség van.

Az alábbi aktív szabadidős lehetőségeket találja meg Zalakaroson és környékén (mindegyikről bővebben olvashat a linkre kattintva):

Széchenyi 2020 ERFA