ingyenes internet hozzáférés (wifi) Marianna Apartmanház Zalakaros

Marianna Apartmanház

Zalakaroson,
közel a gyógyfördőhőz

ingyenes internet hozzáférés (wifi) Dr. Muczer Marianna fogászati magánrendelés

Dr. Muczer Marianna

fogászati magánpraxis

Házirend

 1. A vendég az apartmanba történő érkezéskor köteles az apartman tulajdonosának átadni a vendégkönyvbe való bejegyzéshez szükséges személyes iratokat /okmányokat (személyi igazolvány, útlevél) , illetve kifizetni a nyaralás fennmaradó összegét, és az idegenforgalmi adót.
 2. Érkezéskor 15.000 Ft kaució fizetése szükséges, mely összeg az épületben, a berendezési tárgyakban okozott kár megtérítésére szolgál. A kaució teljes összegben visszajár, ha nem történt károkozás, illetve ha az apartman ugyanolyan állapotban kerül vissza, mint ahogyan át lett véve (beleértve a mosogatást, a szemét kivitelét, a bútorok és edények visszarendezését).
 3. Az apartmant az érkezési napon 15.00 és 18.00 óra között lehet elfoglalni, és a távozás napján 8.00 – 10.00 óra között kell elhagyni. Korai érkezés, késői távozás megbeszélés esetén felár ellenében lehetséges.
 4. A vendégek érkezéskor bejárati-, kiskapu-, és safe kulcsot kapnak. Az átadott kulcsok esetleges elvesztése esetén a vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni és annak árát vagy a zárcserét a szállásadónak megtéríteni.
 5. A szállást kizárólag annyi fő veheti igénybe, ahány fő részére történt a foglalás. Létszám túllépése esetén felárat számítunk fel.
  Pótágyat biztosítunk felár ellenében.
 6. Az apartmanban dohányozni tilos, csak a kijelölt helyen, a teraszon lehetséges.
 7. Klíma használata felár ellenében, megfelelő alkalmazás mellett lehetséges (zárt ablakok, apartman elhagyásakor kikapcsolás).
 8. Kisállat megbeszélés esetén, felár ellenében lehetséges.
 9. Éjszakai pihenő időszak 22.00 és 8.00 óra között van. Más vendégekre való tekintettel kerüljék a hangoskodást, kapcsolják ki a klímát, hogy a földszinti nyitott ablakoknál alvókat ne zavarják.
 10. Saját, nagy teljesítményű elektromos berendezés használata tilos.
 11. Az apartmanba tilos beengedni olyan személyeket, akik nem bejelentett vendégei a szállásnak.
 12. WIFI erőssége a zalakarosi szolgáltató függvénye. A kijelölt helyen, router közelében jobb.
 13. Az ár tartalmazza a víz, villany, fűtés, parkolás, végtakarítás, ágynemű, törölköző, konyharuha használatát. Ezek váltása hetente egyszer ingyenes.
 14. Az apartmanházban nincs recepció. Javasoljuk, hogy a szállás minőségére vonatkozó kifogásait rögtön érkezéskor hozzák tudomásunkra. Bármi probléma esetén kérem hívja Nagy Beátát a +36 30 552 1390 telefonszámon.

Jó pihenést kívánunk!

Dr. Muczer Marianna Nagy Beáta
tulajdonos asszisztens

 

Széchenyi 2020 ERFA