ingyenes internet hozzáférés (wifi) Marianna Apartmanház Zalakaros

Marianna Apartmanház

Zalakaroson,
közel a gyógyfördőhőz

ingyenes internet hozzáférés (wifi) Dr. Muczer Marianna fogászati magánrendelés

Dr. Muczer Marianna

fogászati magánpraxis

Házirend

 1. A vendég az apartmanba történő érkezéskor köteles az apartman tulajdonosának átadni a vendégkönyvbe való bejegyzéshez szükséges személyes iratokat /okmányokat (személyi igazolvány, útlevél) , illetve kifizetni a nyaralás fennmaradó összegét, és az idegenforgalmi adót, melynek összege 450 Ft /fő/ éj (18 év felett).
 2. Érkezéskor 15.000 Ft kaució fizetése szükséges, mely összeg az épületben, a berendezési tárgyakban okozott kár megtérítésére szolgál. A kaució teljes összegben visszajár, ha nem történt károkozás, illetve ha az apartman ugyanolyan állapotban kerül vissza, mint ahogyan át lett véve (beleértve a mosogatást, a szemét kivitelét, a bútorok és edények visszarendezését).
 3. Az apartmant az érkezési napon 15.00 és 18.00 óra között lehet elfoglalni, és a távozás napján 8.00 – 10.00 óra között kell elhagyni. Korai érkezés, késői távozás megbeszélés esetén felár ellenében lehetséges.
 4. A vendégek érkezéskor bejárati-, kiskapu-, és safe kulcsot kapnak. Az átadott kulcsok esetleges elvesztése esetén a vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni és annak árát (6.000 Ft/db) vagy a zárcserét a szállásadónak megtéríteni.
 5. A szállást kizárólag annyi fő veheti igénybe, ahány fő részére történt a foglalás. Létszám túllépése esetén felárat számítunk fel.
  Pótágyat biztosítunk, melynek költsége 2.000 Ft/fő/éj.
 6. Az apartmanban dohányozni tilos, csak a kijelölt helyen, a teraszon lehetséges.
 7. Klíma használata felár ellenében, 2.000 Ft/nap lehetséges megfelelő alkalmazás mellett (zárt ablakok, apartman elhagyásakor kikapcsolás).
 8. Kisállat megbeszélés esetén, 1.800 Ft/nap felár ellenében lehetséges.
 9. Éjszakai pihenő időszak 22.00 és 8.00 óra között van. Más vendégekre való tekintettel kerüljék a hangoskodást, kapcsolják ki a klímát, hogy a földszinti nyitott ablakoknál alvókat ne zavarják.
 10. Saját, nagy teljesítményű elektromos berendezés használata tilos.
 11. Az apartmanba tilos beengedni olyan személyeket, akik nem bejelentett vendégei a szállásnak.
 12. WIFI erőssége a zalakarosi szolgáltató függvénye. A kijelölt helyen, router közelében jobb.
 13. Az ár tartalmazza a víz, villany, fűtés, parkolás, végtakarítás, ágynemű, törölköző, konyharuha használatát. Ezek váltása hetente egyszer ingyenes.
 14. Az apartmanházban nincs recepció. Javasoljuk, hogy a szállás minőségére vonatkozó kifogásait rögtön érkezéskor hozzák tudomásunkra. Bármi probléma esetén a tulajdonost kell hívni a 00 36 30 3000 218 vagy Nagy Beátát a 00 36 30 552 1390 telefonszámon.

Jó pihenést kívánunk!

Dr. Muczer Marianna Nagy Beáta
tulajdonos asszisztens

 

Széchenyi 2020 ERFA